Kampanjen ”Var rädd om din arena” rullar på i full fart. Fler än 1100 personer har skrivit under allemansrättens Code of conduct och allt fler förbund och organisationer är med och stöttar kampanjen. Senast in var Svenska vågsurfingförbundet, som stöder kampanjen genom att sprida information om allemansrätten till sina medlemmar.

Vi är också glada och stolta över vår senaste talesperson och hjälte – trailrunnern i absoluta världstoppen: Emelie Forsberg.  

emelie_forsberg

Var med och sprid kampanjen du också – skriv under allemansrättens Code of conduct och sprid budskapet på Facebook och Twitter. Eller varför inte blogga om kampanjen – vi har ställt samman några texter som kan hjälpa dig på traven! Vi har också tagit fram en toppbild till din Facebook-sida – byt gärna ut den! Så här ser det ut på vår talesperson Renata Chlumskas Facebooksida:

Renata FB

Och missa inte filmerna, där några av våra talespersoner berättar om vad allemansrätten betyder för just henne eller honom.

Kampanjen riktar sig till alla som använder naturen som sin arena – alltså alla som är ute i naturen och springer, cyklar, kitar eller bara sitter på en sten och filosoferar. Utan allemansrätten – ingen arena.